In atentia participantilor la concurs! Reminder!

Luni, 10 October 2022 - 07:19

Accesul pe pista se va face in TINUTA DE CONCURS si numai dupa ridicarea numarului de concurs (din zona de acces catre pista - Peluza).
Fiecare concurent va avea alocat pentru proba fizica un numar de concurs (tabelul cu nr de concurs vor fi afisate la vestiare). Vesta cu numar va fi ridicata din zona special amenajata (vestiare – Peluza), DOAR pe baza de CARTE DE IDENTITATE sau PASAPORT (documente in ORIGINAL). Concurentilor care nu prezinta documentele mai sus mentionate NU li se va permite accesul la concurs. La terminarea probelor fizice, vestele de concurs vor fi returnate in acelasi loc, de unde au fost ridicate.

Accesul in sala se poate face DOAR pe baza de CARTE DE IDENTITATE sau PASAPORT (documente in ORIGINAL). Dupa prezentarea documentelor mai sus amintite, concurentul va intra in sala. Concurentilor care nu prezinta documentele mai sus mentionate NU li se va permite accesul in sala.
ESTE TOTAL INTERZIS ACCESUL IN SALA CU SISTEME ELECTRONICE DE COMUNICARE (telefon, laptop, casti, bluetooth, handsfree, etc).

Calendar